• 17-3-2019 Pupil van de week: Tim van Moorsel (ELI vs MVC)

 • Hallo,

  Mijn naam is Tim van Moorsel. Ik woon samen met mijn papa, mama en broertje Bas in Lieshout. Dit seizoen speel ik in het JO11-3 elftal. Ik zit in groep 6b van de Sprankel. Als 6 jarige ben ik bij ELI begonnen bij de mini’s. Daarna heb ik 2 seizoenen gespeeld bij de JO9, waar ik vorig jaar vaste keeper was bij het JO9-1 elftal.

  Thuis voetbal ik ook graag met kinderen uit de buurt of met mijn broertje en papa. Samen met Tim van Elderen ben ik de keeper van het team. Wij spelen om de beurt een wedstrijd als keeper. Als ik niet in de goal sta, sta ik in de verdediging. Ik vind het allebei leuk om te doen, maar keepen is toch wel wat ik het liefste doe! Wij trainen op maandag en woensdag. Op de woensdagen volg ik ook nog keeperstraining van Maurice. Dit vind ik altijd erg leuk. Ik leer veel van Maurice en ga hier dan ook altijd met plezier naar toe. Na de keeperstraining sluit ik aan bij de training van mijn team.
  Ik heb nu ook al 2 keer mee gedaan met de keeper dag van Laarbeek United, dat was super leuk. We doen daar allemaal oefeningen en spelletjes die te maken hebben met keepen. Hier kun je veel van leren en zelfs prijzen winnen. Ieder kind krijgt sowieso een medaille en een cadeautje van de sponsor.

  Mijn grote voorbeeld is Jeroen Zoet van PSV. Mijn droom is om net zo goed te worden, zodat ik profkeeper kan worden!

  Groetjes Tim