• 3-2-2019 Pupil van de week: Tom Gevers ELI vs Milheezer Boys

  • Hallo, Ik ben Tom, ik ben 9 jaar en woon met papa, mama en mijn broertje in de Schop in Lieshout.
    Ik zit op de Sprankel in groep 6. Verder hebben we een poes en die heet pip. Mijn broertje heet Luuk en is 7 jaar. Hij speelt tennis en judo. Ik ben met voetbal begonnen toen ik 6 jaar was, bij de F3 van Juventud (Gerwen/Nederwetten). We zijn in 2017 verhuisd naar Lieshout en ik ben toen bij ELI gaan voetballen. Nu speel ik bij ELI o11-2. Mijn trainers zijn Marco en Bas. Ik ben meestal linksbenig. Ik sta vaak op het middenveld aan de linkerkant en soms ben ik verdediger.
    Mijn hobby’s zijn verder nog motor crossen, stuntsteppen, judo en op de playstation spelletjes doen. Ik ben fan van PSV en mijn favoriete speler is Luuk de Jong. Samen met mijn opa ga ik wel eens naar een wedstrijd van PSV kijken.


    Groetjes, Tom Gevers