• Accommodatiebeheerders gezocht!

  • Op trainingsavonden en wedstrijddagen zorgen onze accommodatiebeheerders er onder andere voor dat gasten ontvangen worden, en zien ze er op toe dat de kleedlokalen netjes worden achtergelaten. Meer belangrijk wellicht nog, zorgt de aanwezigheid van de beheerder er voor dat achtergelaten spullen in de kleedlokalen niet onbeheerd blijven. 

    We zijn dringend op zoek naar verstreking van ons team van beheerders, om dit allemaal te kunnen blijven waarborgen. We zoeken beheerders voor de avonden op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en voor overdag op zaterdag en zondag; zowel de ochtend als de middag. 

    Wil je graag je steentje bijdragen maar ben je niet elke week een vaste avond beschikbaar? We zijn ook geholpen wanneer je bijvoorbeeld eenmaal in de drie weken een avond kunt. Elke vorm van invulling is mogelijk en helpt ons verder!

    Voor meer informatie, vragen of aanmelding kun je contact opnemen met Jurgen Verhagen via jurgen-nathalie@famverhagen.com of 06-13585600 of met Henk Hulsen via marieke.hulsen@hetnet.nl of 06-15820056.