• Arno van den Brink Blauwwitter 2019

 • Op woensdag 1 januari 2020 vond in de ELI kantine de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats. Een traditie, met nog een tweetal tradities meer. Al sinds 1985 wordt er ieder jaar een Blauwwitter benoemd. De titel van Blauwwitter is een erkenning voor iemand die zich het afgelopen jaar of de afgelopen jaren op een bijzondere manier verdienstelijk heeft gemaakt voor ELI. 

  Het is voor ELI enorm belangrijk om een gezonde vereniging te blijven met een goede mix van jong en oud en de Blauwwitter speelt daar een belangrijke rol in. 

  Dit jaar is Arno van den Brink verkozen tot Blauwwitter! Al een aantal jaren is Arno leider van zowel het veteranen elftal als ELI 5. Er gaat veel tijd in zitten om elke week een elftal op het veld te krijgen, en beide teams kunnen altijd op Arno rekenen. Daarnaast vervult Arno al jaren verschillen onderhouds- en schilderwerkzaamheden op het sportpark en in de kantine. In het bijzonder heeft hij veel werk verzet bij het renoveren van de keuken en de toiletten in de kantine een aantal jaren geleden. Hij is altijd bereid om zijn handen uit de mouwen te steken en daarom met recht een Blauwwitter. 

  De volgende traditie tijdens de nieuwjaarsreceptie is het huldigen van de jubilarissen. Dit jaar zijn de volgende personen gehuldigd: 

  Joop Engels - 25 jaar
  Rick van de Mosselaar - 25 jaar
  William van de Maat - 25 jaar

  Jan van der Aa - 50 jaar


  Tonny Spierings - 60 jaar
  Nico Gilsing - 60 jaar
  Albert van Veggel - 60 jaar

  Met een bijzondere vermelding voor Piet van Berlo die maar liefst 70 jaar lid is van ELI! 

  Piet van Berlo kreeg daarna en daarom de eer om het nieuwe sponsorbord in de kantine te onthullen (zie foto). 

  Tot slot is het inmiddels ook wel een beetje traditie geworden om op de nieuwjaarsreceptie aan te geven wat de stand van zaken is rondom de trainer van het eerste elftal. Vol vertrouwen en met goed gemaakte afspraken heeft voorzitter Frans van den Hurk op de nieuwjaarsreceptie aangekondigd dat het contract met trainer Michael Thijs weer met een jaar verlengd is. Hopelijk keert het tij snel en wordt 2020 sportief een goed jaar voor ELI! 

  Hieronder de foto's van (op volgorde) Piet van Berlo bij het sponsorbord, de aanwezige jubilarissen (Jan van der Aa, Nico Gilsing, Piet van Berlo en Tonny Spierings), en de Blauwwitter Arno van den Brink. Foto's zijn gemaakt door Martien van den Vossenberg.