• ELI 1 Promoveert naar de 3e Klasse! Gefeliciteerd !!!
 • Medical Club Support

  Onze vereniging is een samenwerking aangegaan met Medical Club Support, een initiatief van Fysiotherapie en training Kemps en Rijf uit Aarle-Rixtel.

  Wat houdt Medical Club Support in?

  MedicalClubSupport van fysiotherapie en training Kemps-Rijf is een gestructureerde sportmedische begeleiding voor sporters. Steeds meer mensen beoefenen een sport en dit leidt tot een toename van blessures. Om te zorgen dat de gezondheidseffecten van sport en bewegen nog beter tot zijn recht komen, is het nodig om sportblessures te voorkomen. MedicalClubSupport draagt bij aan een planmatige en gestructureerde aanpak van de sportmedische zorg en richt zich op educatie, preventie en blessurebehandeling.
  MedicalClubSupport wordt gesteund door een kwalitatief hoogwaardig netwerk van (para)medici en behandelaars met jarenlange ervaring vanuit de praktijk. Deze ervaringen zijn vertaald naar de sportmedische begeleiding van MedicalClubSupport. Directe lijnen met specialisten en overige behandelaars zijn voorhanden waardoor wij garant staan voor snelle diagnostiek, advies, behandeling en bemiddeling bij sportblessures. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van Fysiotherapie en Training Kemps-Rijf.

  Uitgangspunten voor onze dienstverlening zijn:

  • Sporter staat centraal
  • Snelle toegang tot onze zorg met onder andere echografie
  • Goede telefonische bereikbaarheid
  • Professionaliteit door hoog opgeleide fysiotherapeuten
  • Educatie en preventie door b.v. workshops, lezingen en presentaties
  • Uitgebreid en specialistisch netwerk (korte lijnen met specialisten ziekenhuis)
  • Hoge tevredenheid van sporters en clubs

  MedicalClubSupport inloopspreekuur

  Het inloopspreekuur is gratis voor alle leden van ELI. De behandelend fysiotherapeut zal na een uitvoerige screening een advies geven m.b.t. het te volgen beleid. Indien uit de screening blijkt dat aanvullend diagnostiek en of behandeling gewenst is kunnenwe op korte termijn afspraken maken met een uitgebreid netwerk van (para)medici, ziekenhuizen of overige partners.

  Maandag van 8:00 - 9:30 uur praktijk Aarle-Rixtel,De Duivenakker 4
  Maandag van 18:00 - 19:00 uur praktijk Lieshout, Molenstraat 2a

  Of de kosten voor behandelingen vergoed worden door de verzekering is afhankelijk van de zorgverzekering die u heeft afgesloten. Indien de verzekering niet vergoed, zijn de kosten voor uzelf. ELI is financieel gezien hierin geen partij.