• De Grote Club Actie brengt opnieuw een recordbedrag op voor ELI!

 • Nog nooit werden zoveel loten verkocht!

  Onze vereniging heeft voor het 7e jaar meegedaan aan de Grote Clubactie……en met een vooraf niet verwacht positief resultaat. Vanaf half september hebben veel ELI-leden loten verkocht. De spelers en speelsters van ELI o-15, ELI o-13, ELI o-11, ELI o-09, ELI o-08 en onze mini’s zijn met eenmalige machtigingen rondgegaan. Op deze wijze werden meer dan 1250 loten verkocht. Verder zijn 250 loten contant verkocht en ook nog twee superloten. In totaal werden ruim 100 loten meer verkocht dan het recordjaar 2018. Dat houdt in, dat de grote Clubactie onze vereniging netto € 3.523 heeft opgeleverd. Absoluut een prachtige, niet verwachte en heel welkome opbrengst voor ELI.

  Evenals in voorgaande jaren ontvangen alle leden van een team, dat veel loten verkocht vanuit het ELI-bestuur een prijs. Dit betreft een waardebon voor het hele team. Deze waardebon wordt binnenkort aan een van de leiders van dat jeugdteam gegeven. De best verkopende teams waren ELI o-11-1 en ELI o-08-1. Deze teams verkochten gemiddeld tussen de 15 en 21 loten per speler speelster. Het allerbest verkopende team was ELI 0-08-2. Deze spelers verkochten gemiddeld bijna 23!! loten per speler.
  In totaal waren er bij de jeugd 16 spelers, die 20 of meer loten verkochten. De ontvangen allen een voucher. Op de 3e plaats eindigde Bram van Kuijeren met 43 verkochte loten. Xavier Kanters verdient een heel grote pluim. Hij verkocht 46 loten. De echte topverkoper was Thieme Hiemstra met 75!! loten.

  Uitslag trekking prijzen
  Op 11 december jl. heeft de trekking van de prijzen plaatsgehad. Op de loten, die contant zijn verkocht zijn helaas geen echte prijzen gevallen. Als men een lot heeft betaald via een eenmalige machtiging, hoeft men niets te doen. Binnen 6 weken ontvangt men de prijs thuis of, in geval van een geldprijs, op de eigen bankrekening.

  Grote Clubactie 2020
  Natuurlijk zal ELI volgend jaar weer mee doen. Het is namelijk zonder meer financieel aantrekkelijk voor onze club.

  Tenslotte
  Ik wil alle leiders/trainers en zeker ook alle jeugdspelers en –speelsters van de jeugdteams van ELI o-15 en jonger en andere ELI-leden danken voor hun inzet en medewerking tijdens deze Grote Clubactie. Laten we met z’n allen de grote uitdaging aan gaan om de Grote Clubactie in 2020 even succesvol te laten worden!!

  Henk Hulsen,
  Coördinator Grote Clubactie 2019