• ELI 90 jaar: kamp, gala, en meer!

 • Op 29 juni 1929 werd ELI opegricht, dus binnenkort bestaan we als vereniging dan ook officieel maar liefst 90 jaar!

  Mini's t/m JO11
  Voor de jongste onder ons zal er tijdens het kamp - dat plaatsvindt in het weekend van 21 juni - aandacht zijn voor het 90-jarig bestaan. Hoe? Dat is natuurlijk nog een verrassing! Meer informatie over het kamp vind je verderop op de website.

  JO13 t/m JO17
  De JO13 t/m JO17 staan iets later dit jaar stil bij het jubileum. Voor hen wordt een speciale jubileumactiviteit georganiseerd. Meer informatie volgt!

  JO19, Senioren, Rustende leden, Vrijwilligers en Sponsoren
  Voor deze doelgroep wordt er een heus voetbalgala georganiseerd. Met live muziek en award show! De uitnodigingen hiervoor zijn twee weken geleden de deur uit gegaan. 

  Geen mail of brief ontvangen? Dan is er onverhoopt iets mis gegaan. Misschien staat de mail in de spam? Of zijn de bij ons bekende adresgegevens niet meer actueel?
  Hoe dan ook: beschouw dan vooral dit bericht als uitnodiging als je in de genoemde doelgroep hoort.

  Details voor het gala:
  Datum: 29 juni 2019
  Locatie: ELI kantine, maar dan omgetoverd tot galazaal
  Tijdstip: 20.00 - 01.00 uur
  Kosten: € 19,29 p.p.

  Dat is inclusief drankjes en hapjes. Je eventuele partner is natuurlijk ook van harte welkom als introducé!

  Opgeven: kan t/m 15 juni door je gegevens op een briefje te schrijven (dus naam, en naam van partner indien van toepassing) en dat samen met het geld in een enveloppe te doen. Die doe je dan in de bus op De Klumper 13 of de Hertog Janstraat 24 in Lieshout. Lukt dat niet? Maak dan het geld over o.v.v. van Gala+je naam (en naam van je partner indien van toepassing) op NL71RABO0128912553.