• ELI-selectie volop in training

 • Hoewel de vakantie nog volop aan de gang was, of voor een aantal spelers zelfs nog moest beginnen, heeft de ELI-selectie enige weken geleden al de training hervat om in het nieuwe seizoen goed van start te kunnen gaan. De selectie staat voor het vierde seizoen onder leiding van hoofdtrainer Theo Donkers en zijn assistenten Bart-Jan van der Aa en Christ Meulendijks.

  Zoals bekend is ELI gepromoveerd naar de 4e klasse. Voor degenen, die de indeling van ELI gemist hebben volgen hieronder de namen van de teams, die ELI in de 4e klasse G als tegenstander zal treffen. Acht, ASV’33, Bavos, Boskant, Boxtel, EMK (Nuenen), Essche Boys, Keldonk, Mariahout, MVC, SBC, Stiphout Vooruit en Wodan (Eindhoven). Een heel mooie indeling met o.a. de Laarbeekse derby’s tegen Mariahout en ASV’33 en teams uit de directe omgeving. Tegelijk is het ook een heel zware indeling met o.a. het gedegradeerde SBC en bijna-kampioen Boxtel.

  Als voorbereiding op de nieuwe competitie spelen de Lieshoutenaren a.s. zondag 27 augustus in De Mortel tegen MVC. Dit duel tegen de ploeg, die ook in de competitie tegenstander is van ELI, begint om 12.00 uur. Op donderdag 31 augustus speelt ELI op het eigen sportpark ’t Luijtelaar een oefenwedstrijd tegen VOW. Deze wedstrijd begint om 19.30 uur.

  Hierna wordt een begin gemaakt met de officiële wedstrijden.

  In het kader van de KNVB-beker treedt ELI aan tegen 3 aantrekkelijke tegenstanders. Op zondag 3 september speelt ELI om 14.30 thuis tegen Someren 2. Op zaterdag 9 en zondag 17 september staan de uitwedstrijden tegen Mierlo-Hout en Brandevoort op het programma.

  Op zondag 24 september start de competitie voor ELI 1.

  Op de foto: Theo Donkers in gesprek met enkele nieuwelingen in de selectie