• ELI 1 Promoveert naar de 3e Klasse! Gefeliciteerd !!!
 • ELI verslaat kampioen Lierop in spectaculaire wedstrijd!

 • Wat een spektakel op het veld van Lierop! De wedstrijd begon meteen met een flinke dosis actie. Niels den Bol van ELI raakte al vroeg in de wedstrijd de paal met een hard schot, waardoor Lierop meteen op scherp stond. Maar ook Lierop liet van zich horen, met enkele gevaarlijke momenten voor het doel van ELI. Gelukkig stond keeper Erik Swinkels als een rots in de branding en hield hij zijn doel schoon.

  De wedstrijd ging in de eerste 25 minuten op en neer, met kansen aan beide zijden. Een veelbelovende aanval van ELI resulteerde bijna in een doelpunt, maar de voorzet was te scherp waardoor Milos Milosevic net niet de openingstreffer kon maken.

  Naarmate de eerste helft vorderde, nam Lierop het heft stevig in handen. Met gevaarlijke aanvallen probeerden ze de verdediging van ELI te doorbreken, maar keer op keer stond Erik Swinkels samen met zijn verdediging paraat om zijn doel schoon te houden. De rust werd met een 0-0 stand bereikt.

  De tweede helft die volgde was ronduit spectaculair! Vanaf het begin was het eenrichtingsverkeer richting het doel van ELI. Na 60 minuten opende Lierop de score met een goede aanval, 1-0. ELI kwam op dat moment moeilijk aan voetballen en trachtte door hard te werken de schade beperkt te houden. Een kwartier voor tijd leek Lierop de wedstrijd te beslissen met een tweede doelpunt.

  Dit was echter buiten de wilskracht van ELI gerekend. Eerst scoorde Ruben van Hoof met een schot van afstand de aansluitingstreffer. En met nog 5 minuten op de klok viel de gelijkmaker na  een prachtige aanval waarbij Pepijn Relou inspeelt op Niels den Bol, die slim overstapt, waarna Tijn van Hout direct speelt op de doorbewogen Niels, die de bal beheerst afmaakt. En of dit al niet genoeg was, viel de beslissing ook nog net voor tijd! Een vrije trap van Jeremy Raaijmakers wordt snoeihard binnen gekopt door Pepijn Relou! Hierdoor een 2-3 eindstand in het voordeel van ELI, waarmee de tweede plaats wordt behouden. Een overwinning die door teamwork tot stand kwam!

  De laatste competitiewedstrijd speelt ELI maandag 20 mei om 14:30 uur thuis tegen Bavos.

  Opstelling ELI: Erik Swinkels, Jarno Sterken (75, Randy van de Groef), Joost van Kasteren, Lars Teuben, Finn van den Heuvel (80, Mart Bekkers), Ruben van Hoof, Teun van den Boom (25, Vincent Vinkenburg), Tijn van Hout, Jeremy Raaijmakers, Niels den Bol en Milos Milosevic (75, Pepijn Relou).