• Een vereniging is niets zonder vrijwilligers, en gelukkig hebben we er bij ELI veel. Als vereniging vinden we het belangrijk aandacht te schenken aan onze vrijwilligers, vandaar dat we met ingang van dit jaar - in samenwerking met de Supportersclub ELI - iedere maand een vrijwilliger van de maand benoemen. Die ene vrijwilliger wordt even extra in het zonnetje gezet met een bos bloemen en een eervolle vermelding op onze website omdat hij of zij zich de afgelopen periode op een bijzondere manier vrijwillig heeft ingezet voor onze mooie voetbalclub. 

  De vrijwilliger van deze maand is: Gabry Hiemstra

  Gabry is in 2015 als vrijwilligster bij ELI 'binnengekomen' als leidster van de (toen nog) F5. Vervolgens is Gabry enthousiast van start gegaan in de ELI-jeugd commissie, waar zij zich nog steeds voor in zet. 

  Als lid van de jeugdcommissie voert Gabry de ledenadministratie uit, organiseert ze al een aantal jaren de vriendjes- en vriendinnetjesdag (om nieuwe leden te werven) en is ze ook degene die elk nieuw jeugdlid en zijn of haar ouders bij ELI welkom heet en informeert. Van Gabry krijgen zij een warm welkom bij onze vereniging, heel belangrijk! 

  Ook zet Gabry zich in als promotor en ambassadeur van het meisjesvoetbal binnen de ELI-jeugd. 

  Op dit moment is Gabry daarnaast nog druk, samen met een aantal anderen, om tot een huisstijl voor ELI te komen. Dat begint met aankleding van de entree van ons sportpark, maar zul je uiteindelijk overal terug kunnen gaan zien. 

  Gabry bedankt voor je inzet, en gefeliciteerd met deze terrechte titel van vrijwilligster van de maand!