• Vrijwilliger van de Maand: Gerard Brouwers

  • Een vereniging is niets zonder vrijwilligers, en gelukkig hebben we er bij ELI veel. Als vereniging vinden we het belangrijk aandacht te schenken aan onze vrijwilligers, vandaar dat we met ingang van 2019 - in samenwerking met de Supportersclub ELI - iedere maand een vrijwilliger van de maand benoemen. Die ene vrijwilliger wordt even extra in het zonnetje gezet met een bos bloemen en een eervolle vermelding op onze website omdat hij of zij zich de afgelopen periode op een bijzondere manier vrijwillig heeft ingezet voor onze mooie voetbalclub. 

    Deze maand is dat Gerard Brouwers! 

    Gerard zet zich al jarenlang in als vrijwilliger bij ELI. Op Gerard doe je nooit vergeefs een beroep, en hij is altijd goed gehumeurd en positief. Onlangs heeft Gerard de hele tribune opnieuw in de verf gezet en iedere week is hij als onderdeel van de groep die zorgt voor het accommodatiebeheer te vinden op het sportpark. Hij verzorgt onder andere de belijning van alle velden. 

    Maar niet alleen daarvoor zie je Gerard elke week op het sportpak. Hij leidt ook nog (bijna) iedere zondag een wedstrijd van één van onze senioren elftallen als scheidsrechter. Een hele belangrijke functie!

    Met recht de Vrijwilliger van deze Maand! Gerard bedankt voor alles wat je gedaan hebt en doet. We hopen je nog lang op ons sportpark te mogen zien.