• Goederen- en dienstenveiling een groot succes!

 • Met een opbrengst van maar liefst € 28.194,- mag de ELI goederen- en dienstenveiling met recht een succes genoemd worden!

  Onder de bezielende leiding van veilingmeester Frans van den Hurk passeerden op zaterdag 2 november 129 kavels de revue in een goedgevulde zaal van Café de Koekoek in Lieshout. Nagenoeg alle kavels zijn (ver) boven de minimumprijs en marktwaarde de deur uitgevlogen!

  Onze eigen JO9-1 had 50 vouchers van € 10,- te koop, in ruil waarvoor ze op zaterdag 23 november auto’s wassen in de wasstraat op het terrein van Van Rooi Meat. Die 50 vouchers hebben een bedrag bij elkaar gebracht van € 755,- want die laatste paar waren zo populair dat die er bij opbod uit zijn gegaan!

  Ook de verkochte stoelen op het VIP-podium hebben een mooie bijdrage opgeleverd aan het totaal, net als de verkochte logo’s die tijdens de avond op het mooie grote scherm zichtbaar waren. Onze dank aan degene die zo’n stoel of logo hebben gekocht is groot! Net als voor degene die een goed of dienst ter beschikking hebben besteld, Karel Huygens die zijn zaal ter beschikking heeft gesteld en ook mee heeft gesponsord aan de VIP-stoelen, en natuurlijk iedere vrijwilliger die aan de voorkant en/of op de avond zelf heeft meegeholpen. 

  Het was tot slot vooral ook een erg gezellige avond mede dankzij Carlos Donkers en Robert Neilen, die de blokken met kavels afwisselden met korte optredens. Rest ons nog om iedereen te bedanken die aanwezig was; we kijken terug op een top avond! Een mooie stap dichterbij een (ver)nieuw(d)e kantine!

  Op de foto de nieuwe shirtsponsors van ELI die we aan het begin van de avond nog in het zonnetje hebben gezet met een ingelijste foto van het door hen gesponsorde team, een ELI seizoenskaart, en een bloemetje.