• Goederen- en dienstenveiling van ELI zaterdag 2 november

 • Zoals al aangekondigd organiseert ELI op zaterdag 2 november een goederen- en dienstenveiling. De kantine is aan vernieuwing toe! Aanvang van de veiling is 20.00 uur, en de zaal van Café de Koekoek aan de Dorpsstraat in Lieshout is open vanaf 19.00 uur. 

  Wat kun je verwachten? 

  We hebben een heleboel mooie kavels kunnen verzamelen die we in 4 blokken gaan veilen bij opbod. Verder maken we er natuurlijk ook vooral een gezellige avond van met optredens van Carlos Donkers en Robert Neilen tussendoor. Dat wil je niet missen! 

  Naast alle kavels waar op geboden kan worden, waar overigens ook kavels van onze elftallen tussen zitten, is er ook één kavel die je de hele avond door kan kopen. Onze JO9-1 gaat op 23 november namelijk auto’s wassen tussen 13.00 – 17.00 uur. Op de voucher die je kunt kopen voor € 10,- tref je alle informatie. 

  De afgelopen weken hebben we via Facebook elke dag al 3 aanbieders met hun kavels bekend gemaakt. In de veilingkrant vind je ze allemaal op een rij. Tenminste, tot nu toe. We verwachten nog een aantal last minute kavels. Die maken we nog op een aparte lijst bekend! 

  De veilingkrant is digitaal beschikbaar op de website van ELI (klik hier .... ) en fysiek in de ELI kantine.

  Graag tot 2 november in Café de Koekoek!