• GROTE CLUBACTIE ONGEKEND SUCCESVOL VOOR ELI!!

 • Opnieuw recordaantal loten verkocht!!! 

  Het leek niet mogelijk, maar in het 10e jaar, dat onze vereniging mee doet aan de Grote Clubactie ligt het aantal verkochte loten flink hoger dan vorig jaar. Toen werd ook al een record aantal loten verkocht én gekocht. De spelers en speelsters van alle teams van ELI o-8 t/m ELI o-15 zijn met eenmalige machtigingen rondgegaan. Op deze wijze werden ruim 1100 loten verkocht. Verder zijn 375 loten contant verkocht, ca.100 via incasso en nog vier superloten. Kortom: de Grote Clubactie heeft onze vereniging dit jaar netto € 4.375,44 opgeleverd, € 700 meer dan in 2021.  Absoluut een beslist niet verwachte hoge opbrengst voor ELI. Dit bedrag lijkt echt niet meer te evenaren. 

  Alle leden van een team, dat veel loten verkocht krijgen vanuit het ELI-bestuur een prijs, te weten een waardebon voor het gehele team. Deze waardebon wordt binnenkort aan een van de leiders van dat jeugdteam gegeven. De best verkopende teams waren ELI JO 08-1 en ELI JO 09-1. De spelers van ELI JO 08-1 verkochten gemiddeld ruim 22 loten per speler, geweldig maar het allerbest verkopende team was ELI JO 09-1. Deze spelers verkochten gemiddeld ruim 33 !!! loten per speler. Dit is nog nooit vertoont, echt uniek.

  In totaal waren er bij de jeugd 21 spelers en speelsters, die 25 of meer loten verkochten. Zij ontvangen allen een bedankbrief van ELI plus een medaille. De leden, die 35 of meer loten hebben verkocht krijgen ook nog een waardebon. Op de 5e plaats eindigde Dex Janssen met 40 verkochte loten, Lars en Sem Fleuren verkochten 42 en 41 loten. Stef Janssen verkocht niet minder dan 55 loten. De nummer 1 verkoper, die het geweldige aantal van 68 loten verkocht is Jens Dingen.  

  UITSLAG TREKKING PRIJZEN

  Op 6 december jl. heeft de trekking van de prijzen plaatsgehad. Op de loten, die contant zijn verkocht zijn helaas geen prijzen gevallen. Wie een lot heeft gekocht via een eenmalige machtiging, hoeft niets te doen. Binnen 6 weken ontvangt die persoon de prijs thuis of, in geval van een geldprijs, op de eigen bankrekening. 

  Grote Clubactie 2023

  Natuurlijk zal ELI volgend najaar weer mee doen. Deze extra inkomsten zijn natuurlijk heel  welkom voor onze club om iets extra’s te kunnen bieden. 

  Tenslotte

  Ik wil alle leiders/trainers en zeker ook alle jeugdspelers en –speelsters van de jeugdteams van ELI o-15 en jonger, maar beslist ook vele andere ELI-leden danken voor hun inzet en medewerking tijdens deze Grote Clubactie. Het zal een bijna onmogelijke uitdaging van onze gehele vereniging zijn om de Grote Clubactie van 2023 een vergelijkbaargroot succes te laten worden!! 

  Henk Hulsen,

  Coördinator Grote Clubactie 2022