• Grote Clubactie - Recordaantal loten verkocht!!!

 • Opbrengst Grote Club Actie boven verwachting voor ELI! 

  Voor het 8 e jaar heeft ELI meegedaan aan de Grote Clubactie……en met een zeker niet verwacht resultaat. Veel leden van onze club hebben loten verkocht én gekocht. De spelers en speelsters van ELI o-13, ELI o-11, ELI o-10, ELI o-09 en ELI o-08 zijn met
  eenmalige machtigingen rondgegaan. Op deze wijze werden meer dan 1000 loten verkocht. Verder zijn 300 loten contant verkocht en ook nog drie superloten. In totaal werden nog 50 loten meer verkocht dan in het recordjaar 2019. Al met al betekent dit, dat de Grote
  Clubactie onze vereniging netto € 3.599,20 heeft opgeleverd. Absoluut een prachtige, zeker in deze coronatijd onverwacht hoge en heel welkome opbrengst voor ELI.

  Zoals altijd ontvangen alle leden van een team, dat veel loten verkocht vanuit het ELI-bestuur een prijs. Dit betreft een waardebon voor het gehele team. Deze waardebon wordt binnenkort aan een van de leiders van dat jeugdteam gegeven. De best verkopende teams waren ELI o9-1 en ELI o9-2. Deze teams verkochten gemiddeld tussen de 14 en 16 loten per speler. Het allerbest verkopende team was ELI mo-10. Deze speelsters verkochten bijna 23!! loten gemiddeld per speelster. 
  In totaal waren er bij de jeugd 17 spelers, die 20 of meer loten verkochten. Zij ontvangen allen een oorkonde. Op de 4 e plaats eindigde Daantje Kanters met 40 verkochte loten, Jur Donkers was 3 e met 42 verkochte loten. Bram van Kuijeren verdient een heel grote pluim met 44 verkochte loten. De echte topverkoper was Xavier Kanters met 70!! loten.

  Uitslag trekking prijzen


  Op 10 december jl. heeft de trekking van de prijzen plaatsgehad. Op de loten, die contant zijn verkocht zijn helaas geen echte prijzen gevallen. Als men een lot heeft betaald via een eenmalige machtiging, hoeft men niets te doen. Binnen 6 weken ontvangt men de prijs thuis of, in geval van een geldprijs, op de eigen bankrekening.

  Grote Clubactie 2021
  Natuurlijk zal ELI volgend najaar weer mee doen. Deze extra inkomsten zijn namelijk heel aantrekkelijk voor onze club om wat extra’s te doen.

  Tenslotte
  Ik wil alle leiders/trainers en zeker ook alle jeugdspelers en –speelsters van de jeugdteams van ELI o-13 en jonger en andere ELI-leden danken voor hun inzet en medewerking tijdens deze Grote Clubactie. Het is de uitdaging van ons allen samen om de Grote Clubactie van 2021 een even groot succes te laten worden!!

  Henk Hulsen,
  Coördinator Grote Clubactie 2020