• Als je op balbezit speelt, hoef je niet te verdedigen, want er is maar één bal
 • Hallo vrijwilliger!

 • Handig hè? Dat je altijd via de website en/of via Whatsapp op de hoogte bent van alle belangrijke informatie van en voor ELI. We zijn dringend op zoek naar een aantal personen die ervoor kunnen zorgen dat we die informatievoorziening op pijl houden én naar een hoger plan kunnen tillen! Interesse? Neem contact op met Gertje van den Brink via 06-18303341 of gertjebrink@hotmail.com.

  Wat is er allemaal nodig?

  Website

  Maken en/of redigeren en/of plaatsen van berichten op onze website. We hebben een hele gebruiksvriendelijke website, dus na een korte instructie kun je zo aan de slag! Tijdsbestek: gemiddeld twee keer per maand een bericht, en natuurlijk wat meer bij start en einde van het seizoen. Soms moet het bericht ook even aangemeld worden bij de Mooi Laarbeek Krant.

  Social Media

  Maken en/of redigeren en/of plaatsen van berichten op onze Facebook-pagina. En ELI zou ook graag gebruik willen gaan maken van Instagram. Wie wil hiermee aan de slag? Tijdsbestek is naar eigen invulling!

  Nieuwsbrief
  Graag blazen we ook onze nieuwsbrief nieuw leven in. We zoeken iemand die dit ‘project’ op zich wil nemen, en natuurlijk ook een aantal mensen die mee gaan helpen. Maar die mag je eventueel ook zelf om je heen verzamelen. Kortom; het einddoel is duidelijk, maar de invulling is in eigen hand (in overleg met het bestuur natuurlijk).

  Bestuurslid

  Tot slot zijn we met ingang van het nieuwe seizoen ook op zoek naar een nieuw bestuurslid die (o.a.) het onderdeel communicatie onder zijn of haar hoede gaat nemen. Een communicatieplan dat vertaald is in een concreet actieplan ligt klaar en hopelijk is er te zijner tijd naar aanleiding van deze oproep ook een leuke groep vrijwilligers met wie je aan de slag kunt!