• Hallo vrijwilliger!

 • We kunnen jouw hulp goed gebruiken! Heb je interesse? Je kunt ons op allerlei manier bereiken! Vul het formulier in op de website (onder contact), stuur een mailtje naar info@rkvveli.nl, neem telefonisch (whatsapp kan ook) contact op met Frans v.d. Hurk op 06-50445400, of spreek een van de bestuursleden aan als je ons treft op het sportpark. 

  Wat is er allemaal nodig?

  Kantine

  Een biertje tappen, een praatje maken, een frietje bakken. Op zaterdag of op zondag. We zijn dringend! op zoek naar mensen die mee willen werken in de kantine! Ook als je jonger bent dan 18, kunnen we je goed gebruiken! 

  Website

  Maken en/of redigeren en/of plaatsen van berichten op onze website. We hebben een hele gebruiksvriendelijke website, dus na een korte instructie kun je zo aan de slag! Tijdsbestek: gemiddeld twee keer per maand een bericht, en natuurlijk wat meer bij start en einde van het seizoen. Soms moet het bericht ook even aangemeld worden bij de Mooi Laarbeek Krant.

  Social Media

  Maken en/of redigeren en/of plaatsen van berichten op onze Facebook-pagina. En ELI zou ook graag gebruik willen gaan maken van Instagram. Wie wil hiermee aan de slag? Tijdsbestek is naar eigen invulling!

  Nieuwsbrief

  Graag blazen we onze nieuwsbrief nieuw leven in. We zoeken iemand die dit ‘project’ op zich wil nemen, en natuurlijk ook een aantal mensen die mee gaan helpen. Maar die mag je eventueel ook zelf om je heen verzamelen. Kortom; het einddoel is duidelijk, maar de invulling is in eigen hand (in overleg met het bestuur natuurlijk).

  Ledenadministratie senioren: VERVULD! 

  Zit je toch al regelmatig achter de laptop? Dan lukt het misschien ook wel om gemiddeld zo'n twee keer per jaar (en soms tussendoor) een paar mutaties aan te brengen in de gebruiksvriendelijke applicatie van Sportlink, waarin we de ledenadministratie beheren. Een kwestie van een paar klikken, een paar keer per jaar, en klaar! Oh en onze penningmeester vindt het ook fijn als je twee keer per jaar een blik werpt op zijn lijst van te innen contributies; staan daar nog rare dingen in? 

  Bestuurslid

  We zijn op zoek naar een nieuw bestuurslid die (o.a.) het onderdeel communicatie onder zijn of haar hoede gaat nemen. Een communicatieplan dat vertaald is in een concreet actieplan ligt klaar en hopelijk is er te zijner tijd naar aanleiding van deze oproep ook een leuke groep vrijwilligers met wie je aan de slag kunt! Andere onderdeel van het takenpakket betreft de feestcommissie, een inmiddels (bijna) zelfsturend team van vertegenwoordigers van alle seniorenelftallen die zorgen voor een leuke tijd na het voetballen. 

  Scheidsrechters

  Spreekt voor zich toch? Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden. Ook als je interesse hebt om je te laten 'opleiden' tot scheids, horen we graag van je! 

  Grensrechter ELI 2

  Het tweede elftal is op zoek naar een grensrechter. Zin om op zondagochtend langs de lijn te staan en de wedstrijd mee in goede banen te leiden? Thuis speelt het tweede meestal rond de klok van 11.30 uur dus je hoeft er geen vroege vogel voor te zijn. 

  Accommodatiebeheerders

  Je bent - afgewisselend met de andere beheerders in de poule - op wedstrijddagen (dus zaterdag of zondag) aanwezig in het kleedgebouw en houdt daar het toezicht en doet de voorkomende klusjes (denk aan zetten van koffie of thee, teams aanspreken wanneer ze het lokaal niet netjes achterlaten en dergelijke). Je bent niet iedere week aan de beurt maar dit is afhankelijk van de grootte van de poule en uiteraard je eigen beschikbaarheid.