• Henk Hulsen vrijwilliger van de maand!

 • Een vereniging is niets zonder vrijwilligers, en gelukkig hebben we er bij ELI veel. Als vereniging vinden we het belangrijk aandacht te schenken aan onze vrijwilligers, vandaar dat we - in samenwerking met de Supportersclub ELI - iedere maand een vrijwilliger van de maand benoemen. Die ene vrijwilliger wordt even extra in het zonnetje gezet met een bos bloemen en een eervolle vermelding op onze website omdat hij of zij zich de afgelopen periode op een bijzondere manier vrijwillig heeft ingezet voor onze mooie voetbalclub. 

  De vrijwilliger van de maand maart is: Henk Hulsen
   
  Ten midden van de lintjesregen in het afgelopen coronajaar 2020 is Henk natuurlijk al eens flink in het zonnetje gezet, maar ook nu weer verdient Henk onze bijzondere erkentelijkheid. 
   
  Henk heeft binnen ELI als vrijwilliger een enorme staat van dienst. Zonder volledig te zijn, zijn onder andere 22 jaar lidmaatschap van het hoofdbestuur en het (mede) organiseren van dienstenveilingen daar mooie voorbeelden van. Velen zullen daarbij weten dat de voorbeschouwingen - met zeer accurate voorspellingen -  en de wedstrijdverslagen van het eerste elftal van de hand van Henk komen. Ook vervult Henk al heel wat jaren de rol van coordinator van de Grote Clubactie. Tijdens de afgelopen Grote Clubactie is er een recordaantal loten verkocht, zoals verderop onze website te lezen is. Door het harde werk en de toeweiding van Henk leidt de Grote Clubactie iedere keer weer tot een succes. We kunnen hem met recht de drijvende kracht achter de actie noemen! Reden om onze dank via deze digitale weg nog eens tot uitdrukking te brengen. Met bijhorend bloemetje uiteraard, welke Henk thuis heeft mogen ontvangen.