• Inning contributie én vrienden van ELI-jeugd

 • Al ruim een jaar hebben we te maken met corona. Het zijn moeilijke tijden, voor iedereen. Gelukkig mogen we wél al weer enige tijd voetballen met elkaar. De jeugd heeft vanaf de start van de eerste seizoenshelft kunnen trainen en onderlinge wedstrijden mogen spelen. Voor de spelers vanaf 18 en overige senioren kwam er halverwege de eerste seizoenshelft helaas slecht nieuws, maar vanaf 3 maart mogen de senioren tot 27 ook weer trainen en vanaf 16 maart de senioren vanaf 27 met maximaal 2 personen. 

  Hopelijk mag er op korte termijn nog meer, en kunnen we nog een mooie regiocup spelen! De KNVB zet hier in ieder geval vol op in. 

  Onder andere vanwege deze omstandigheden en ontwikkelingen hebben we als bestuur besloten de contibutie inning van deze tweede seizoenshelft gewoon door te laten gaan. Niet in de laatste plaats om ook voor komend seizoen er voor zorg te dragen dat we de contirbutie niet hoeven te verhogen. Daarbij hopen we dat onze leden de vereniging willen steunen in deze, ook voor ELI, lastige tijden. 

  De contributie zal omstreeks 29 maart afgeschreven worden.

   

  Bijdrage vrienden van ELI-jeugd

  Verder staat de jaarlijkse inning van de vrienden van ELI-jeugd ook weer voor de deur. De bijdrage wordt eveneens omstreeks 29 maart afgeschreven. 

  De (nieuwe) commissieleden zijn op dit moment druk bezig om mooie initiatieven voor onze ELI-jeugd te realiseren. Binnenkort meer nieuws daarover! Meer info? Of ook vriend worden? Kijk hier op onze website.