• Inschrijvingen voor het 20e Familietoernooi geopend!

 • Op Hemelvaartsdag, wat dit jaar op donderdag 30 mei zal zijn, wordt alweer voor de 20e keer het Familietoernooi georganiseerd. Een jubileumedititie in een jubileumjaar! 

  Inschrijven is vanaf nu mogelijk. Hoe? Check dat op de poster hieronder, maar zorg dat je het voor 29 april a.s. hebt gedaan. 

  Omdat de KNVB op Hemelvaartsdag een volledig inhaalprogramma heeft gepland is het mogelijk dat we net als vorig jaar later starten met de wedstrijden. Zo kunnen ook de deelnemers die een inhaalwedstrijd moeten spelen, gewoon deelnemen! Na de sluitingsdatum van de inschrijvingen maken we het aanvangstijdstip snel bekend.  

  Het familietoernooi is een toernooi voor gemengde teams, dus zowel mannen en vrouwen zullen de familie vertegenwoordigen. Een team bestaat uit een zevental: 1 doelman en 6 veldspelers. 

  Voor deelname gelden de volgende regels: 

  • Een speler dient 15 jaar of ouder te zijn.  
  • Er dient minimaal 1 vrouw/meisje per team in het veld te staan
  • Er dienen minimaal 5 (echte) familieleden deel te nemen. 

  Iedereen kan meedoen, zeker ook niet-voetballers. Sportiviteit is het voornaamste van dit toernooi: meedoen is belangrijker dan winnen!  

  Inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team. Wij verzoeken vriendelijk dit bij inschrijving te voldoen.   

  En omdat we dit jaar een jubileum te vieren hebben, zullen we het toernooi afsluiten met een gezellig feestje in de kantine, samen met DJ R-BASS 🎧🎉 

  Voor eventuele vragen kun je terecht bij een van onderstaand genoemde commissieleden.