• JO11-2 periodekampioen!

  • Onze JO11-2 zijn afgelopen zaterdag 16 oktober periodekampioen geworden! 
    Een verslag. 

    De zomer is voorbij, het nieuwe voetbalseizoen kon weer beginnen. Voor de jongens toch altijd weer even spannend, bij wie kom ik in het team? Wie is onze trainer? En voor de trainers spannend hoe reageren de kinderen op elkaar, past het hele zooitje bij elkaar? Na de eerste training hadden we het al snel gezien. Dit wordt een leuk, mooi team. Hard werken, we willen de jongens toch wat leren, maar vooral veel plezier maken.

    De eerste wedstrijd stond voor de deur, met de gezonde wedstrijd spanning. In het begin stonden ze nog wat onwennig in hun ELI shirts, gesponsord door ITHO DAALDEROP, mogelijk gemaakt door Erik Caelen. Hoe verder de wedstrijd vorderde nam het zelfvertrouwen toe, ze kregen meer plezier en ze vonden elkaar steeds beter. BAM! De eerste wedstrijd werd glansrijk gewonnen! Dat hadden de jongens goed gedaan.

    Deze woorden golden niet alleen voor de eerste wedstrijd, maar voor alle wedstrijden. Naarmate de weken verstreken kwamen ze er steeds lekkerder in. Eindelijk was het 16 oktober, de zesde wedstrijd, de laatste van de reeks, we konden kampioen worden. Het geloof van de trouwe supporters was er 100%. De platte kar stond klaar met de slingers, de kampioensshirtjes waren besteld, de frietjes lagen te wachten. De jongens hadden er heel veel zin in, maar de spanning zat er wel in, natuurlijk, dat mag ook. Ze hebben er hard voor gewerkt en tijdens de wedstrijd leken soms de minuten wel uren te duren. Maar uiteindelijk was de wedstrijd voorbij. BAM! Met 5-3 gewonnen. We mogen onszelf periodekampioen noemen! Het gejuich barst los onder de jongens, de trots was duidelijk te zien. En dat is terecht. Ze hebben deze reeks met mooie cijfers afgesloten. Trots zijn we op JO11-2!