• Jurgen Verhagen is Blauwwitter 2018

  • De verkiezing van de Blauwwitter is een jarenlange traditie bij ELI, die wordt georganiseerd door onze supportersvereniging. Dit jaar mag Jurgen Verhagen zich met recht de Blauwwitter noemen! 

    De Blauwwitter is iemand die zich het afgelopen jaar of de afgelopen jaren op een bijzondere manier voor ELI heeft ingezet. En dat heeft Jurgen zeker. 

    Jurgen is al jaren lid van ELI en vervult daarvan al vele jaren de rol van jeugdleider. Hij regelt wekelijks de veld- en kleedkamerindeling, verzorgt en beheert de tenues, coach jassen, scheidsrechter tenues etc. Jurgen is inmiddels ook ruim een jaar lid van het hoofdbestuur en is in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de jeugd en het accommodatiebeheer en materialen. Hij organiseert trainers/leiders bijeenkomsten en is overall aanspreekpunt voor de jeugd in zijn rol als voorzitter van de jeugdcommissie. 

    Kortom Jurgen is enorm betrokken en steekt heel veel tijd in ELI. Hij is een spin in het web voor de jeugd en een koppelaar naar de senioren. Het wordt gewaardeerd dat hij veel aanwezig is op het sportpark en dan ook aanspreekbaar is. 

    Jurgen van harte gefeliciteerd met deze mooie erkenning, van harte verdiend!