• ELI 1 Promoveert naar de 3e Klasse! Gefeliciteerd !!!
 • Jurgen Verhagen is vrijwilliger van de maand!

 • Een vereniging is niets zonder vrijwilligers, en gelukkig hebben we er bij ELI veel. Als vereniging vinden we het belangrijk aandacht te schenken aan onze vrijwilligers, vandaar dat we - in samenwerking met de Supportersclub ELI - iedere maand een vrijwilliger van de maand benoemen. Die ene vrijwilliger wordt even extra in het zonnetje gezet met een presentje en een eervolle vermelding op onze website omdat hij of zij zich de afgelopen periode op een bijzondere manier vrijwillig heeft ingezet voor onze mooie voetbalclub. 

  De vrijwilliger van de maand september is: Jurgen Verhagen 
   
  Zoals velen weten is Jurgen een betrokken bestuuurslid bij ELI met als kerntaken de accomodatie, materialen en hand-en spandiensten voor onze jeugd. 

  Op dit moment speelt Jurgen een zeer belangrijke rol in de gehele organisatie rondom de verbouwing van de kantine. Van het maken en beoordelen van diverse begrotingen en het inkopen daarvan, tot het fungeren als centraal aanspreekpunt voor alle vrijwilligers, aannemers en de Gemeente Laarbeek. De werkzaamheden vorderen daarom in goede harmonie en met de juiste voortgang.
   
  Jurgen, namens Supportersclub ELI een welgemeend dank je wel voor al je inspanningen tot nu toe!