• KNVB stapt over naar mobiel wedstrijdformulier

  • In het komende seizoen gebruikt de KNVB voor alle wedstrijden het nieuwe mobiele wedstrijdformulier in plaats van het digitale formulier via de pc. Dit betekent dat de wedstrijdformulieren vanaf nu via de mobiel dan wel tablet worden ingevuld. Onderstaand aanvullende informatie voor spelers, leiders en scheidsrechters en wat te doen om in september een soepele start mogelijk te maken.

    De formulieren worden ingevuld via de KNVB wedstrijdzaken app (te downloaden via Apple store of Google play store). Zie het volgende filmpje voor een introductie van de wedstrijdzaken app.

    Het mailadres van spelers, leiders en scheidsrechters speelt een centrale rol bij het mobiele wedstrijdformulier. Alleen als je je aanmeldt met het mailadres dat in onze administratie bekend is, worden je gegevens juist gekoppeld. Het verzoek is dan ook om indien nodig je actuele mailadres aan ons door te geven. Dit kan via het volgende formulier.

    Voor spelers is het daarnaast belangrijk een recente pasfoto te hebben geregistreerd. In de wedstrijdzaken app kun je deze foto inzien en waar nodig aanpassen.

    Voor leiders en scheidsrechters zijn er enkele instructie video\'s beschikbaar die een beeld geven hoe het een en ander gaat werken: