• Mariahout te sterk voor ELI

 • Op een zonovergoten sportpark ’t Luijtelaar versloeg Mariahout in de 1e ronde van de KNVB-beker de thuisclub met 1-3. Stijn van den Heuvel bepaalde met 2 treffers de 0-2 ruststand. Halverwege de 2e helft scoorde Niels Vissers de 0-3. Jaccy van den Enden redde met een late treffer de eer van ELI, 1-3. Op deze overwinning viel niets af te dingen. Het geelblauwe team was zeker in de 1e helft  beter dan ELI, miste enkele grote kansen en toonde zich conditioneel en in de duels om de bal sterker. De thuisclub kon wel als excuus aanvoeren, dat een aantal basisspelers  nog ontbrak. Bij ELI speelden voor het eerst de twee broers Floris en Tijn van Hout in wedstrijdverband samen. Ook de nieuwelingen Milos Milosevic en Joost van Kasteren (beiden ex-RKGSV) maakten hun debuut.

  Zondag speelt Mariahout thuis tegen Keldonk en is een week later gastheer van Mifano. ELI gaat zondag naar Mifano en reist op 17 september naar Keldonk.

  Zondag 24 september start voor beide ploegen de reguliere competitie.

  Opstelling ELI: Erik Swinkels, Joost van Kasteren, Lex Hollanders, Floris van Hout, Thijs van der Aa (Jarno Smulders), Youri Arts (Tijn van Hout), Bart Verkuijlen (Bram Donkers) , Ruben van Hoof, Jaccy van den Enden, Tijn van Hout, Milos Milosevic (Lars Brinks) en Jeremy Raaijmakers.

  Opstelling Mariahout: Tom Hagelaars, Luciano Deben, Joep van Hoof, Huib van Zutphen, Chiel van Wanrooij, Dennis Veldpaus (Sander Brugmans), Tom van Hoof (Niels Vissers), Tim Barten (Tim Aarts), Haike van der Burgt, Stijn van den Heuvel en David van Rossum

  Foto: David van Rossum en Jeremy Raaijmakers proberen evenwicht te houden