• Meidenacademie weer begonnen!

  • Het voetbalseizoen is alweer in volle gang.

    Er worden wedstrijden met mooie cijfers gewonnen, er zijn teams hier en daar al kampioen geworden en er worden ook wedstrijden verloren. Het belangrijkste hierin dat we heel veel plezier op de velden zien. Er wordt veel gelachen, veel gekkigheid uitgehaald en daarnaast fanatiek getraind, vriendschappen verder uitgediept en gewerkt aan nog beter voetbal.
    Daarnaast willen we ook dat de club hechter wordt en dat de meiden elkaar beter weten te vinden. Daarmee gaat de meidenacademie ook verder door middel van allerlei activiteiten. In oktober hebben we de eerste activiteit gehad. Een carrouseltraining voor alle meidenteams. Van Mo-9 tot en met Mo-17. De trainers van alle teams hadden mooie, moeilijke en competitieve oefeningen uitgezet. Alle meiden hielden rekening met elkaar en maakten er een mooie voetbalavond van.
    In november hebben we een niet-voetbal-activiteit georganiseerd. Wie wordt de alles-kunner van ELI? Het was een fantastische avond met veel onzin bij elkaar, veel lol en veel gezelligheid. Er stond geregeld een hapje en een drankje klaar, zodat ze ertegenaan konden. Ook hier werden alle leeftijden bij elkaar gezet en werkten alle meiden samen.

    Het was een hilarische avond waar we met een mooie blik op terugkijken. Op naar de volgende activiteit!