• MINI-trainers gezocht!

  • Hiermee bedoelen we niet hele kleine mensjes, maar trainers voor onze jongste pupillen! Elke donderdagavond van 18:15 tot 19:15 uur is het één groot feest als onze jongste groep (4, 5 en 6-jarigen) gaat trainen. We zijn het seizoen gestart met 24 spelertjes maar verwachten dat deze groep weer gedurende het seizoen zal aangroeien tot circa 35 spelertjes. 

    Natuurlijk gaat het bij deze groep vooral om plezier, sport en spel, maar uit ervaring weten we dat de groep opdelen op leeftijd/grootte voor iedereen het leukste is. Op dit moment hebben we al een team van 4 enthousiaste trainers maar dat is helaas niet voldoende. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe trainers die het leuk vinden om met deze kinderen aan de gang te gaan. Humor, geduld, duidelijkheid en positieve energie zijn belangrijkere kenmerken dan (extreem) veel voetbalkennis. Daarom zijn moeders, oma's of opa's die zich aangesproken voelen ook van harte welkom te reageren! 

    Wil je meer informatie, of heb je andere vragen hierover, bel even met de betreffende jeugdcoördinator Dennis de Leest op 06- 53703965. Daar kun je jezelf ook aanmelden. 

    Ps. als je iemand weet die geschikt is, geef zijn/haar naam even door zodat wij deze "trainers-in-spé" kunnen benaderen.