• Nieuwe ELI clubkleding!

 • Op korte termijn zal ELI een nieuw sponsorcontract gaan sluiten met Sportshop Laarbeek. Daar lees je binnenkort meer over! Voor nu laten we jullie graag alvast weten dat dit betekent dat we vanaf 1 juli dus nieuwe clubkleding hebben! 

  Vanaf die datum is een en ander beschikbaar, ook via de webshop van Sportshop Laarbeek. Nu al kun je daar een kijkje gaan nemen hoe de kleding eruit komt te zien. We gaan met Sportshop Laarbeek een 6-jarig contract aan van waaruit de nieuwe officiele clubkleding van het merk Jako geleverd gaat worden. Tegen een scherpe prijs, en goede service, zoals we dat inmiddels al jaren gewend zijn van Sportshop.

  Het merk Jako is na Adidas het grootste sportmerk van Duitsland en wordt gedragen door vrijwel alle andere voetbalverenigingen in de omliggende dorpen. En nu dus ook bij ELI! Het gaat om sportkleding van een hogere kwaliteit en met een hele uitgebreide collectie.  Er zijn verschillende soorten vesten beschikbaar, ook een met hoodie, maar ook truien, jassen, T-shirts, polo's, tassen, rugzakken, en zo nog meer. Trainingsbroeken zijn ook los verkrijgbaar. En natuurlijk kan het ELI-logo en/of de initialen er gratis op gemaakt worden! 

  Nieuw wedstrijdshirt: denk en doe mee! 

  Verder starten we samen met Sportshop Laarbeek een werkgroep om te komen tot een nieuw ELI wedstrijdshirt. Een speciaal shirt, ontworpen door en voor ELI. Wil jij meedenken over hoe dat shirt eruit moet komen zien? En meedoen in de ontwikkeling? Laat het ons weten! Dat kan via sponsoring@rkvveli.nl. Je kunt daar ook tips en andere ideeen kwijt! 

  We kijken er naar uit om met onze leden iets moois te ontwerpen - waarvan we uiteraard eerst samples te zien krijgen voordat ze definitief in productie gaan. 

  Nieuwe Clubkleding ELI