• NLdoet 2019: opwaarderen van het ELI sportpark. Doe mee!

  Het Oranje Fonds organiseert voor de 15e keer NLdoet in het hele Nederlandse Koninkrijk. Ook ELI heeft zich weer aangemeld voor deze activiteit, met dit jaar als doel het opwaarderen van ons sportpark. We hebben daarbij onder andere de volgende klussen in gedachte: 

  - herstellen/vervangen diverse netten van het Laolaveldje
  - herstellen/vervangen boarding van het Laolaveldje
  - herstellen/vervangen netten ballenvangers
  - etc. 

  Tijdens NLdoet worden altijd bergen werk verzet door veel vrijwilligers. We zijn daar ontzettend blij mee, want daar komen we normaal gesproken niet aan toe! Bovendien leren we zo wellicht ook weer nieuwe mensen kennen: iedereen is meer dan welkom! 

  NLdoet vindt dit jaar plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart door het hele land. Bij ELI is dat op zaterdag 16 maart. We starten die dag om 09.00 uur en verwachten rond de klok van 12.00 uur weer klaar te zijn. Zin om mee te doen? Graag! 
  Je kunt je aanmelden via de website van NLdoet (www.nldoet.nl), maar dat mag ook via een mailtje naar info@rkvveli.nl of een appje of belletje naar Frans van de Hurk (0650445400) of Jurgen Verhagen (0613585600) of kom gewoon langs op zaterdag de 16e. 

   We hopen op een grote opkomst! Vele handen maken licht werk.