• Ondertussen bij ELI...

 • Hoewel de voetbalwedstrijden in het amateurvoetbal inmiddels al lange tijd stil liggen, hebben we als bestuur de afgelopen tijd niet stil gezeten. Op de ALV van 10 september 2020 hebben we jullie meegenomen in de noodzakelijke investeringen die reeds gedaan waren, en op de planning stonden. Via deze weg geven we jullie graag een update.

  Schrobmachine en pinautomaten
  Voor de volledigheid benoemen we nog dat medio 2020 geïnvesteerd is in een schrobmachine om de schoonmaak van zowel de kleedlokalen als de kantine te vereenvoudigen voor onze vrijwilligers. Daarnaast was het vanaf het moment dat we (even) open mochten in augustus 2020 voortaan mogelijk om te pinnen in onze kantine! Zeker gelet op de geldende maatregelen rondom het coronavirus (betaal zo veel mogelijk met pin), kwam deze investering op het juiste moment.

  LED-verlichting
  Wie de lokale politiek een beetje volgt of de MooiLaarbeekKrant leest kan het niet ontgaan zijn dat we hard aan de slag zijn geweest om te zorgen voor LED-verlichting bij onze velden. Samen met ASV’33, v.v. Mariahout en Flamingo’s hebben we de handen ineen geslagen, nu voor ons allen gold dat de verlichting aan vervanging toe was. En hoe dat beter te doen dan met energiezuinige en duurzame ledverlichting?

  Op de velden waar wij zelf eigenaar zijn van de verlichtingsinstallatie (dat geldt voor het hoofdveld en tweede trainingsveld) zijn inmiddels de armaturen vervangen door LED-armaturen. De verlichting op het hoofdveld is nu geschikt om in de avonduren wedstrijden te kunnen spelen. Tijdens trainingen op het hoofdveld kan de verlichting gedempt worden, wat weer energie bespaart. Door de installatie was het bovendien mogelijk om de hoofdaansluiting van Enexis te verlagen, dus ook een mooie besparing in de portemonnee.

  De verdere verlichting op het sportpark hebben we ook hersteld, en gelijktijdig voorzien van LED-armaturen.

  Het traject is nog niet afgerond. We houden jullie op de hoogte! 

  Omroep- en geluidsinstallatie
  De omroepinstallatie op het sportpark en de geluidsinstallatie in zowel de kantine als op het buitenterras zijn volledig vernieuwd. Voortaan dus goed geluid overal! En met een werkende draadloze microfoon erbij zijn we nog beter uitgerust voor toernooien en andere activiteiten.

  Laola-veld
  Het werd ook tijd om het Laola-veld beter te beschermen tegen vandalisme. Inmiddels is het veld voorzien van een staafmat hekwerk met af te sluiten poort. Het Laola-veld kan daardoor voortaan alleen nog gebruikt worden tijdens trainingen en overige activiteiten op het sportpark.

  Tot slot
  Tot zo ver onze update. We zijn er helemaal klaar voor om weer volle bak te gaan voetballen! Laten we hopen dat dit snel weer mag!