• Opbrengst Grote Clubactie opnieuw boven verwachting voor ELI!

 • Er is een recordaantal loten verkocht!

  Intussen al voor het 9e jaar heeft ELI meegedaan aan de Grote Clubactie, en met een schitterend resultaat! Nog nooit hebben zoveel leden van onze club loten verkocht én gekocht. De spelers en speelsters van ELI JO-15, ELI JO-13, ELI JO-11, ELI JO-10, ELI JO-09 en ELI JO-08 zijn met eenmalige machtigingen rondgegaan. Op deze wijze werden bijna 1100 loten verkocht. Verder zijn 275 loten contant verkocht en ook nog vier superloten. In totaal werden nog ca. 30 loten meer verkocht dan in het recordjaar 2020. Al met al betekent dit, dat de Grote Clubactie onze vereniging netto € 3.656,04 heeft opgeleverd. Absoluut een heel fraaie, niet verwachte hoge en erg welkome opbrengst voor ELI.

  Zoals altijd ontvangen alle leden van een team, dat veel loten verkocht vanuit het ELI-bestuur een prijs. Dit betreft een waardebon voor het gehele team. Deze waardebon wordt binnenkort aan een van de leiders van dat jeugdteam gegeven. De best verkopende teams waren ELI JO 08-1 en ELI JO10-1. Deze teams verkochten gemiddeld ruim 13 en bijna 18 loten per speler. Het allerbest verkopende team was ELI JO 11-3. Deze spelers verkochten gemiddeld meer dan 19!! loten per speler.

  In totaal waren er bij de jeugd 15 spelers, die 20 of meer loten verkochten. Zij ontvangen allen een oorkonde. Op de 4e plaats eindigde Bram van Kuijeren met 34 verkochte loten. De beste drie verkopers verkochten alle drie hetzelfde hoge aantal loten, namelijk 40. Dat waren Noa Donkers, Stan Donkers en Xavier Kanters.

  Uitslag trekking prijzen

  Op 9 december jl. heeft de trekking van de prijzen plaatsgehad. Op de loten, die contant zijn verkocht zijn helaas geen echt grote prijzen gevallen. Wie een lot heeft betaald via een eenmalige machtiging, hoeft niets te doen. Binnen 6 weken ontvangt die persoon de prijs thuis of, in geval van een geldprijs, op de eigen bankrekening.

  Grote Clubactie 2022

  Natuurlijk zal ELI volgend najaar weer mee doen. Deze extra inkomsten zijn namelijk heel aantrekkelijk voor onze club om wat extra’s te doen.

  Tenslotte

  Ik wil alle leiders/trainers en zeker ook alle jeugdspelers en –speelsters van de jeugdteams van ELI o-15 en jonger en andere ELI-leden danken voor hun inzet en medewerking tijdens deze Grote Clubactie. Het is de uitdaging van ons allen samen om de Grote Clubactie van 2022 een even groot succes te laten worden!!

   

  Henk Hulsen,

  Coördinator Grote Clubactie 2021