• Paul van Kuijeren is vrijwilliger van de maand

  • Een vereniging is niets zonder vrijwilligers, en gelukkig hebben we er bij ELI veel. Als vereniging vinden we het belangrijk aandacht te schenken aan onze vrijwilligers, vandaar dat we - in samenwerking met de Supportersclub ELI - iedere maand een vrijwilliger van de maand benoemen. Die ene vrijwilliger wordt even extra in het zonnetje gezet met een bos bloemen en een eervolle vermelding op onze website omdat hij of zij zich de afgelopen periode op een bijzondere manier vrijwillig heeft ingezet voor onze mooie voetbalclub. 

    De vrijwilliger van de maand november is: Paul van Kuijeren!
     
    Tijdens de sponsormiddag op 7 november jl. is Paul in het zonnetje gezet als vrijwilliger van de maand. Paul is al een hele lange tijd aan ELI verbonden, zowel als actieve speler maar ook als actieve vrijwilliger. Zeer actief kunnen we Paul zelfs wel noemen. Hij heeft door de jaren heen verschillende functies bekleed en zich op verschillende manier verdienstelijk gemaakt voor ELI. De afgelopen jaren is hij een vaste waarde als jeugdtrainer/leider. Op dit moment doet hij dat bij de JO10-1. Daarnaast verzorgt Paul sinds enige tijd de planning voor de bardiensten op de donderdagavonden in de kantine. Hij is sterker nog zelf ook onderdeel van die planning ;-)
    En wie de afgelopen tijd op zondag in de kantine geweest is, zal Paul daar ook regelmatig achter de bar hebben zien staan om bij te springen nu er een tekort is aan vrijwilligers! We waarderen deze inzet en betrokkenheid enorm. Veel dank Paul, en gefeliciteerd met deze eretitel!