• Pieter Manders is vrijwilliger van de maand!

 • Een vereniging is niets zonder vrijwilligers, en gelukkig hebben we er bij ELI veel. Als vereniging vinden we het belangrijk aandacht te schenken aan onze vrijwilligers, vandaar dat we - in samenwerking met de Supportersclub ELI - iedere maand een vrijwilliger van de maand benoemen. Die ene vrijwilliger wordt even extra in het zonnetje gezet met een bos bloemen en een eervolle vermelding op onze website omdat hij of zij zich de afgelopen periode op een bijzondere manier vrijwillig heeft ingezet voor onze mooie voetbalclub. 

  De vrijwilliger van de maand maart is: Pieter Manders
   
  Een echte duizendpoot is Pieter, zoveel verschillende dingen doet hij al jaren voor onze vereniging. In 2014 heeft Pieter hiervoor de eretitel 'Blauwwitter' mogen ontvangen, maar gelet op wat hij allemaal (nog steeds!) doet bij ELI werd het zeker weer eens tijd om Pieter daar weer eens specifiek voor te bedanken. Ditmaal met de eretitel vrijwilliger van de maand. 
   
  Pieter is een vaste waarde binnen de jeugdcommissie, is wedstrijdsecretaris bij de jeugd en maakt daarbij ook altijd de scheidsrechtersindelingen. Verder coordineert hij voor de jeugdspelers het behalen van het verplichte KNVB spelregelbewijs, is hij de drijvende kracht achter het jaarlijkse ELI Jeugdtoernooi en neemt hij namens ELI deel aan de organisatie van de Laarbeek Cup. Onze inschrijvingen bij toernooien van collega verenigingen coordineert hij daarbij ook nog. En last but not least is Pieter accommodatiebeheerder, waardoor hij vaak hele zaterdagen op het sporpark zelf ook nog zijn steentje bijdraagt. 
   
  Pieter, enorm bedankt!