• Pupillen van de Week: Jens en Marit van den Baar (ELI vs Olympia Boys

 • Hallo ik ben Marit van den Baar, ben 9 jaar.

  Mijn hobby’s zijn: voetballen in een meidenteam, knutselen, op vakantie gaan en logeren bij vriendinnen. Ik woon in Lieshout bij mijn ouders samen met mijn 3 broers (Tijn, Jop en mijn tweeling broer Jens).

  Mijn ouders komen indien mogelijk altijd naar onze wedstrijden kijken, dat vindt mijn papa super leuk .. haha ??

  Ik vind het altijd gezellig om met de meiden te gaan voerballen, ik maak dan veel lol en plezier. Wij hebben thuis ook nog een hond, hij heet Tarzan en is heel braaf.

  Ik zit op de Sprankel bij juffrouw Jessica en Juffrouw Corrie. Ik wil later kapster of dierenarts worden.

   

  Mijn naam is Jens van den Baar en zit in groep 6a van basisschool de Sprankel.

  Mijn meester en Juffrouw op de Sprankel zijn: Meester Bart en Juffrouw Corrie. Voetballen vind ik erg leuk. Ik heb twee broers (Tijn & Jop) en een tweelingzusje Marit, zij is ook met mij samen pupil van de week.

  Mijn hobby’s zijn: voetballen, op vakantie gaan, knutselen, met opa Lieshout klussen in de schuur en drummen. Ik zit op drumles bij de harmonie, mij drumleraar heet Peter. Ik zit sinds kort bij het Leerling Slagwerk Orkest.

  Onze lieve hond heet Tarzan, ik ga graag met hem wandelen. Ik wil later bakker worden, dan kan ik voor iedereen lekkere broodjes en taart maken.