• Pupillen van de week: Teun en Rens van den Dungen (ELI vs Milheezer Boys)

 • Hallo, Ik ben Teun en ik ben 9 jaar oud.
  Ik woon samen met mijn ouders en tweelingbroertje Rens in de Hertog Janstraat. Ik zit op De Sprankel in groep 5B, bij Juf Annelie. Mijn hobby's zijn: voetballen, bouwen met de lego en spelen op de PlayStation (FIFA+Fortnite). Mijn favoriete speler is Luuk de Jong van PSV. Ik speel nu bij ELI JO11-3, waarvan mijn vader Erik 1 van de leiders is. Ik voetbal het liefst op het middenveld. Ik vind het leuk om mee aan te vallen, maar ook om mee te verdedigen.
  Ik vind het leuk om pupil van de week te zijn en wens ELI 1 veel succes met de wedstrijd!

  Groetjes, Teun van den Dungen.

  Hallo, Ik ben Rens en ik ben 9 jaar oud.
  Ik woon samen met mijn ouders en tweelingbroer Teun. Ik zit op de Sprankel in groep 5B, bij Juf Annelie. Mijn hobby's zijn voetballen, bouwen met de lego, tekenen en spelen op de PlayStation (FIFA+Fortnite). Mijn favoriete speler is Luuk de Jong van PSV. Op 7 jarige leeftijd ben ik begonnen met voetballen. Ik speel nu samen met mijn tweelingbroer Teun bij de JO11-3. Mijn vader Erik is hier 1 van de leiders van. Zelf speel ik graag in de verdediging om zoveel mogelijk de bal van de tegenstander af te pakken. Ik vind het leuk om pupil van de week te zijn samen met Teun en ik hoop dat we samen nog vele leuke wedstrijden mogen spelen. Ik hoop dat we een mooie wedstrijd te zien gaan krijgen.
  Succes ELI 1!

  Groetjes, Rens van den Dungen