• Rabobank Clubkas Campagne: stem op ELI!

  Enige tijd geleden hebben we de Rabo Clubkas Campagne al aangekondigd, en afgelopen week hebben alle leden hierover ook ee e-mail mogen ontvangen. T/m 15 oktober is het namelijk mogelijk voor leden van Rabobank Peel Noord te stemmen op deelnemende verenigingen. Wij als ELI zijn één van de deelnemende verenigingen!

  Wat houdt de Rabo clubkas campagne in?
  De Rabobank stelt 100.000 euro beschikbaar voor deelnemende verenigingen uit Laarbeek en Gemert-Bakel. De leden van de Rabobank bepalen hoe dit bedrag over de verenigingen wordt verdeeld. Ieder lid kan vijf stemmen uitbrengen (maximaal 1 stem per vereniging).

  Waar kun je stemmen?
  Met de inlogcode die leden van de Rabobank hebben ontvangen, kun je via https://www.mijnbankenik.nl/peel-noord/clubkascampagne stemmen.

  Ben jij lid van Rabobank Peel Noord? Dan zou het fantastisch zijn als jij, je familie, vrienden en kennissen hun stem willen geven aan ELI tijdens de Rabo clubkas campagne. Dit helpt om onze ambities als vereniging te verwezenlijken. Een voorbeeld hiervan is de uitvoering van de plannen m.b.t. de jeugdafdeling van onze vereniging.

  Alvast dank, en met sportieve groet, 

  Bestuur ELI