• Ruime 1-5 zege in slotduel tegen Bavos

• Door Bavos zelf met duidelijke cijfers af te troeven en het gelijkspel van RKGSV heeft ELI beslag gelegd op de 3e plaats in de eindrangschikking, eenzelfde mooie plaats als in het vorige seizoen. Evenals vorige week kende het team van trainer Jeroen Vermaat een goede start. In de 10e minuut was het aanvoerder Coen Brouwers, die na goed voorbereidend werk van Lars Teuben en Aaron Hurkx voor de Bavos-doelman verscheen en de 0-1 binnenschoof. Enkele minuten later was het Ruben van Hoof, die op de rechterflank doorbrak en Coen Brouwers in staat stelde de 0-2 binnen te schieten. De blauwwitten bleven goed combineren en controleerden de wedstrijd. Toch kwam halverwege de 1e helft de spanning terug in de wedstrijd door een onverwacht doelpunt van Kant, die de bal gelukkig meekreeg en doelman Erik Swinkels kansloos liet, 1-2. Nadat Spaan een goede kans namens Bavos, waarvoor niets meer op het spel stond, had gemist was het Jeremy Raaijmakers, die met een fraai genomen vrije trap de marge weer op 2 bracht, 1-3.

Direct in de 2e helft werd de wedstrijd beslist. Het was Jaccy van den Enden, die van dichtbij de bal snoeihard in de kruising joeg, 1-4. Hierna had ELI de controle over de wedstrijd zonder echt aan te dringen. In de 72e minuut werd het zelfs 1-5. Opnieuw was het Jaccy van den Enden, die een mooie aanvalscombinatie tussen Aaron Hurkx en Jeremy Raaijmakers simpel afrondde. Hierna bloedde de wedstrijd dood al moest doelman Erik Swinkels nog 2 keer handelend optreden bij inzetten van Kant.

Door deze 3e plaats starten de Lieshoutenaren a.s. zondag in de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse met een thuiswedstrijd tegen SES uit Langenboom.

Opstelling ELI: Erik Swinkels, Roel van Mook (75, Jarno Sterken), Lex Hollanders (75, Randy v.d. Groef), Thijs van der Aa, Aaron Hurkx (75, Tijn van Hout), Lars Teuben, Youri Arts, Ruben van Hoof, Coen Brouwers (46, Bart Verkuijlen), Jaccy van den Enden en Jeremy Raaijmakers.