• Shirtsponsors gezocht!

 • ELI is een groeiende vereniging, zo starten we komend seizoen met maar liefs 5 meisjesteams. Een ongekend aantal waar we als ELI enorm trots op zijn! Om alle teams te kunnen voorzien van wedstrijdshirts zijn we nog op zoek naar sponsoren. Shirtsponsoring biedt bedrijven de kans om hun betrokkenheid bij ELI en het jeugdvoetbal te tonen en deel uit te maken van onze groep enthousiaste sponsoren.Naast het leveren van wedstrijdshirts maken sponsoren het met hun bijdrage mogelijk om de vereniging en het jeugdvoetbal in Lieshout verder te ontwikkelen.

  Ben, of ken, je een mogelijke sponsor neem dan contact met ons op via sponsoring@rkvveli.nl of onderstaand telefoonnummer voor alle mogelijkheden.

  De vereniging neemt bij sponsoring alle werk uit handen zoals het ontwerp en de bestelling. Ook duo-shirtsponsoring is mogelijk om kosten te verdelen.

  Naast shirtsponsoring is er momenteel ook een speciale aanbieding voor nieuwe bordsponsoren met korting op nieuwe borden en gratis koffie/thee in onze kantine.

  Ps. We zijn ook op zoek naar versterking van de sponsorcommissie gericht op het jeugdvoetbal, mocht je een bijdrage willen leveren dan horen we dat graag

  Met sportieve groet,

  Bert-Jan Kuijn

  Sponsorcommissie

  06-30076156