• Als je op balbezit speelt, hoef je niet te verdedigen, want er is maar één bal
 • Supportersclub ELI activiteiten en Jaarlijkse bijdrage

 • Beste begunstiger van de supportersclub ELI,

  Het zijn vreemde tijden met het Covid-19 virus. Het voetbalseizoen 2019-2020 kwam in maart plotseling tot een einde en daarmee ook de activiteiten van de supportersclub. Gelukkig ging het voetbalseizoen 2020-2021 in September weer van start (met inachtneming van alle Covid-19 voorschriften en maatregelen), maar helaas is de amateurvoetbal competitie opnieuw stop gezet.
  Het is onduidelijk hoelang deze situatie gaat duren en wanneer de voetbalcompetities weer mogen beginnen.

  Wij zullen als bestuur bekijken of we onze bekende activiteiten zoals het kerstkaarten en de bekendmaking van de Blauwwitter toch kunnen organiseren. Al blijft dit natuurlijk afhankelijk van de maatregelen en mogelijkheden rondom het Covid-19 virus.
  Als gevolg van de Covid-19 situatie kan onze jaarvergadering, die normaal in November plaats vindt ook geen doorgang vinden. Wij hebben als bestuur besloten om de volgende jaarvergadering te plannen in November 2021.

  Wij mogen als supportersclub ELI al vele jaren vertrouwen op uw jaarlijkse bijdrage van EUR 7,50. En wij hopen dat de supportersclub ook in deze moeilijke Covid-19 tijden op uw bijdrage mag rekenen. Met uw bijdrage steunen wij RKVV ELI op diverse gebieden. In het afgelopen jaar hebben wij onder andere een bijdrage geleverd aan:

  - Zitmaaier en bosmaaier voor de onderhoudsgroep
  - Consumptie en frietje bij kampioenschappen van de ELI jeugd

  Velen van u maken inmiddels via een jaarlijkse periodieke overboeking de jaarlijkse bijdrage van EUR 7,50 over. Mocht u nog niet via een jaarlijkse periodieke overboeking betaald hebben, dan willen wij vriendelijk vragen om uw bijdrage van EUR 7,50 over te maken op bankrekening NL72RABO0128929219 t.n.v. penningmeester AJM van Zoggel.

  U kunt natuurlijk ook voor de toekomst een jaarlijkse periodieke overboeking bij uw bank agenderen.

  Alvast hartelijk dank voor uw medewerking en bijdrage.
  Wellicht tot ziens bij een van onze activiteiten.

  Bestuur Supportersclub ELI