• ELI 1 Promoveert naar de 3e Klasse! Gefeliciteerd !!!
 • Top weekend bij voetbalvereniging ELI

 • Op Hemelvaartsdag werd bij ELI wederom het familietoernooi gehouden. Dit jaar waren er maar liefst 23 deelnemende teams met als winnaar familie Brusselaars. De sportiviteitsprijs was dit jaar voor de familie van Emmen. De commissie bestaande uit Joop en Gertje Engels, Bart Migchels en Piet Migchels heeft aangegeven na 12 succesvolle jaren het stokje door te geven.
   
  Drie dagen later, op zondag, was de seizoensafsluiting van de senioren bij ELI. Tijdens de seizoensafsluiting werden de spelers van het jaar bekend gemaakt van onze senioren elftallen, evenals de topscorer van de club en het talent van het jaar. Dit in combinatie met het behalen van de nacompetitie van ons eerste elftal en het mooie weer zorgde ervoor dat alle ingrediënten aanwezig waren om er een top dag van te maken. Ons motto; "Samen zijn wij ELI", was op deze dag dan ook echt van toepassing. Het bestuur van ELI wil de commissie Wim Donkers, Bart-jan en Lique van de Aa evenals de feestcommissie en de familietoernooi commissie dan ook bedanken voor dit geweldige weekend!
   
  Op de foto spelers van het Jaar:
  van links naar rechts staan: Petrus Opsteen (Veteranen), Lars Brinks (JO19-1), Tygo Kerkhof (Talent van het Jaar), Danielle Noijen (Vrouwen 1), Roy van de Ven (ELI 4), Jolijn Jalink (Topscorer van het Jaar)
  van links naar rechts zittend: Paul van Kuijeren (ELI 2), Frank van Berlo (ELI 3), Ruben van Hoof (ELI 1).
  Liggend: Ruben Bevers (ELI 6)