• Update Supportersvereniging

 • Beste leden van ELI en de supportersvereniging,

  Tijdens de algemene ledenvergadering van het huidige seizoen hebben de bestuursleden van de supportersvereniging aangekondigd de taken te willen overdragen. Mart Bekkers, Frank van Erp en Beau Bastiaans zijn naar voren gestapt om dit op zich te nemen. Momenteel wordt er dan ook hard gewerkt om de overdracht zo soepel en volledig mogelijk te laten verlopen.

  De eerste stap in van de overgang is het overgaan naar automatische incasso. Bij deze een oproep aan alle leden van de supportersvereniging, schrijf je opnieuw in! Tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn we begonnen met het benaderen van de huidige leden, natuurlijk hebben we hier niet iedereen kunnen bereiken. Ben je lid en heb je nog niet verlengd? Zoek contact met ons!
  Natuurlijk zijn we ook opzoek naar nieuwe leden. In de ELI-kantine liggen dan ook formulieren om jezelf op te geven voor een bijdrage aan de supportersvereniging vanaf het seizoen 2024/2025. Dit betreft een bijdrage van €10,- per jaar.

  Wat houdt een bijdrage in?
  Door een bijdrage te leveren aan de supportersvereniging draag je bij aan activiteiten voor zowel jong als oud. Dit rijkt van de ouderwetse kaartavond tot aan een feestje op de seizoensafsluiting. Als supportersvereniging willen wij nieuwe initiatieven ondersteunen voor zowel de jeugd als senioren van ELI, want: samen zijn we ELI. Hierdoor zal er altijd leven in de brouwerij blijven bij ons mooie clubje.

  Heb je ideeën, initiatieven, voorstellen voor activiteiten of wil je gewoon eens een balletje opgooien? Dan staan wij daar natuurlijk altijd voor open. De supportersvereniging zal, als vanouds, een bijdrage proberen te leveren!