• Veteranenvoetballers gezocht!

  • Net niet fit genoeg om in een van de senioren elftallen mee te doen? Maar ook nog niet klaar voor walking football? Dan kunnen de veteranen van ELI jou goed gebruiken! 

    Veteranenvoetbal is voor mannen vanaf 32 jaar met (enige) ervaring als voetballer. Die ervaring hoeft niet heel veel te zijn en je hoeft ook geen sterspeler te zijn (geweest), als je het spelletje maar leuk vindt.  Het veteranenelftal van ELI is met spoed op zoek naar versterking. Iets voor jou? 

    De competitie van de veteranen loopt van begin september tot eind mei, met een lange(re) winterstop in de maanden december en januari. Wedstrijden worden gespeeld op zaterdag en duren 2x 35 minuten, met uiteraard 15 minuten rust ertussen. Er wordt nagenoeg iedere zaterdag gespeeld. Thuis is dat om 17.00 uur en uit is dat vanaf 16.00 uur, afhankelijk van waar er gevoetbald wordt. Daarna is er altijd nog een gezellige derde helft. En: training is niet nodig! 

    Interesse? Dan kun je contact opnemen met de leider van het elftal, Arno van den Brink. Je kunt hem bereiken via 06-30509170 of a-vandenbrink@live.nl

    Ook als je denkt, ik wil best meedoen maar niet elke week, ben je meer dan welkom!