• Voorbeschouwing ELI – ASV’33

  • Wordt ELI winnaar van deze burencrash?

    Het belooft deze middag – op de sponsordag van ELI -een echte ouderwetse derby te worden met heel veel spanning. Ga maar na en bekijk de ranglijst eens goed.  Onze Blauwwitten staan na 4 winstpartijen op een rij na de 1-2 winst zondag jl. tegen Rood Wit ‘62 weer op de 4e plek met evenveel verliespunten als koploper HVV Helmond. De uitgangssituatie van de roodwitten uit Aarle-Rixtel voor deze derby belooft ook veel; Eveneens winst tegen Rood Wit’62, een nipt verlies tegen De Braak en zondag jl. een fraaie 2-0 overwinning op HVV. In de heenwedstrijd was het team van onze trainer Jeroen Vermaas wel sterker, maar ASV’33 zorgde via de 1-1 voor het eerste puntenverlies voor ELI.

    Op sportpark ‘t Luijtelaar wordt vandaag duidelijk of ELI echt mee kan doen om de titel en in staat is de opmars van ASV te stoppen. Als ELI-supporter kun je niet anders dan als 12e man present te zijn en je te laten horen op “d’n Bult”. Dat kan de doorslag betekenen om deze burencrash winnend af te sluiten. Daarna kunnen in de ELI-kantine de aanvalscombinaties en fraaie acties nog eens onder de loep genomen worden en kunnen zowel alle roodwitten als blauwwitten zich in het feestgedruis storten op de muzikale noten van DJ Roy.  

    Onze prognose: Gezien de wilskracht, die het team van Jeroen Vermaas zondag toonde houdt ELI de 3 punten in eigen huis door een 1-0 overwinning na een wat gelukkig doelpunt in de 2e helft.