• Voorbeschouwing ELI – ASV’33

  • Een echte Laarbeekse topwedstrijd!!

    Op dit moment is sprake van een unicum; ELI en ASV’33 staan bovenaan de ranglijst, allebei nog zonder puntverlies, een heel mooi positief doelsaldo én ook 3 punten voor de nummer 3. Vandaag wordt duidelijk of de heel goede resultaten, die onze nabuur uit Aarle-Rixtel dit kalenderjaar heeft geboekt voortgezet worden of dat onze Blauwwitten niet voor niets in de afgelopen 2 seizoenen meegedaan hebben om promotie. Zoals het er nu in elk geval alle schijn van heeft spelen beide teams dit seizoen mee in de allerhoogste regionen van deze 4e klasse. Opnieuw dus een echt topduel op ‘t Luijtelaar.

    Als ELI-supporter kun je niet anders dan als 12e man present te zijn en je op “d’n Bult” meer en beter laten horen dan de aanhang van ASV’33. Dat kan juist voldoende zijn om deze burencrash winnend af te sluiten. Vervolgens gaan beide supportersgroepen natuurlijk naar de ELI-kantine voor de mogelijk iets te lange 3e helft. Daar bouwt DJ Roy een lekker swingend voetbalfeestje.  PSV-Ajax wordt op een groot TV-scherm vertoont en velen geven uitgebreide analyses van ELI-ASV’33 én PSV-Ajax. Natuurlijk hoort daar op z’n tijd een lekkere versnapering en een koel glas met het plaatselijke gerstenat in de hand bij.

    Onze prognose is een kwalitatief goed duel, dat lange tijd in evenwicht blijft, maar in het laatste kwartier valt uiteindelijk toch de 1-0.