• ELI 1 Promoveert naar de 3e Klasse! Gefeliciteerd !!!
 • Voorbeschouwing ELI – Mifano

 • Welke van beide ploegen haalt de nacompetitie?

  Het zal vanmiddag opnieuw erg spannend worden. Dan zal vermoedelijk de beslissing vallen of dat onze eigen Blauwwitten of dat Mifano mag deelnemen aan de nacompetitie voor een plaats in de 3e klasse.

  Door de belangrijke winst van zondag jl. van de mannen van Jeroen Vermaas tegen RKGSV en het verlies van Mifano tegen kampioen HVV Helmond is ELI nu in de ranglijst Mifano voorbijgegaan. Mocht ELI vandaag de 3 punten pakken tegen de ploeg uit Mierlo en wordt daarna op 2e pinksterdag minimaal gelijk gespeeld dan speelt ELI nacompetitie. Wint Mifano dan zal dat bijna zeker betekenen geen nacompetitie voor ons vaandelteam. Zeker is, dat Mifano een geduchte tegenstander is.

  In Mierlo werd onder moeilijke voetbal-omstandigheden met de nodige sneeuw op en rond het veld met 2-1 verloren.

  Een duidelijke zaak: hier moet je als ELI-supporter bij zijn en met al die anderen als 12e man zorgen voor die extra ondersteuning. 

  Tijdens de derde helft kun je dan als vanouds in de kantine –als het goed is – alvast vooruitblikken op de naderende nacompetitie.

  Onze prognose: Een prachtige wedstrijd, vaak goed voetbal van beide kanten, mooie acties en direct na rust de verlossende 1-0.