• Voorbeschouwing ELI – MVC

 • Verslaat ELI de rode lantaarndrager?

  Carnaval ligt al weer achter ons, alle aandacht zal in de komende 3 maanden gericht zijn op de competitie. Voor het team van onze trainer Jeroen Vermaas zijn de komende weken beslissend. Kan door een ijzersterke serie nog aangehaakt worden bij koploper HVV Helmond en blijft een mogelijk kampioenschap binnen bereik of moet het vizier vooral gericht worden op het behalen van een periodetitel, zodat meegedaan kan worden aan de nacompetitie voor mogelijke promotie naar de 3e klasse?

  Vandaag wordt op ons eigen sportpark ‘t Luijtelaar de eerste stap gezet. Dat mag in principe geen al te moeilijke stap zijn. De tegenstander van vanmiddag is de rode lantaarndrager, waar in het uitduel overtuigend met 6-0 van gewonnen werd. Dat is tegelijk mogelijk ook de valkuil.

  De ploeg uit De Mortel zal extra gemotiveerd zijn om de laatste plaats over te doen aan Liessel en vandaag een goed resultaat willen boeken.

  Het zou mooi zijn als een flink aantal supporters zou komen kijken naar de verrichtingen van onze blauwwitten.

  Daarna kunnen in de kantine de beslissende spelmomenten en fraaie acties nog eens besproken worden en de kansen op een spannend seizoenslot gewogen worden.

  Dat gebeurt natuurlijk onder het genot van een heerlijke snack en een biertje van de plaatselijke brouwerij.

  Onze prognose: na de beide laatste enerverende wedstrijden tegen Bavos en Milheezer Boys nu een duidelijke 3-0 overwinning na een vroege openingsgoal.