• Voorbeschouwing ELI – Pusphaira

  • Lukt het ELI om revanche te nemen?

    Dan weer goed, dan weer slecht. De prestaties van onze blauwwitten lopen de laatste weken erg uiteen. Na de eclatante 5-0 winst tegen WEC was het afgelopen zondag niet best. Meer dan terecht werd in Zijtaart een 3-0 verlies geleden tegen VOW. Een forse domper voor spelers, technische staf en de meegereisde ELI- supporters.

    Vanmiddag staat de wedstrijd tegen ESVV Pusphaira op het programma. Dit team van studenten uit Eindhoven is een volledig onbekende voor ons vaandelteam. Onze gasten mogen zeker niet onderschat worden getuige de 5-0 winst tegen Tivoli, de 0-0 tegen VOW en het nipte 1-0 verlies tegen koploper Acht. 
    Voor trainer Michael Thijs en zijn mannen moet dit dé gelegenheid zijn om zich te revancheren voor het vertoonde spel van zondag na rust. Misschien helpt het als een flink aantal ELI-supporters als de bekende 12e man onze blauwwitten extra ondersteunt. Na de wedstrijd kan iedereen in de kantine evalueren of de 12e man zijn best heeft gedaan. Een lekkere snack voor de juiste smaak en een koel drankje hoeven daarbij zeker niet te ontbreken. 
    Onze prognose van een voetbaltechnisch goede wedstrijd is een magere, maar wel verdiende 1-0 overwinning na een 0-0 ruststand.