• Voorbeschouwing ELI – RKGSV

  • Welke trainer heeft het beste plan?

     Vanmiddag zijn onze buren uit Gerwen op  sportpark ’t Luytelaar onze tegenstander. Het meest pikante van deze ontmoeting zijn echter de beide trainers. Onze trainer Michael Thijs coacht voor een van de laatste keren in de afgelopen 4 seizoenen onze blauwwitten. Na 7 seizoenen  is de trainer van RKGSV, Jeroen Vermaas, ook aan zijn laatste weken bij de club uit Gerwen bezig. Met ingang van het nieuwe seizoen neemt Jeroen het stokje van Michael over als trainer van ELI.

    Gezien de stand op de ranglijst mogen we een hele mooie en zeker ook spannende wedstrijd verwachten. In de heenwedstrijd werd het 0-0, waarbij ELI het meest gelukkig mocht zijn. Subtopper RKGSV blijkt dit seizoen erg sterk te zijn in de uitduels; slechts 1x werd er verloren. Anderzijds hebben onze blauwwitten afgelopen zondag goed combinatievoetbal laten zien en dat goede spel ook met doelpunten weten te bekronen.

    Het zou mooi zijn als vele ELI-supporters de weg naar het sportpark zouden in gaan en als 12e man het team van Michael Thijs zouden ondersteunen. Na afloop in de ELI-kantine kunnen dan de beslissende momenten nog eens besproken worden; natuurlijk met een koel drankje in de ene en een lekkere snack in de andere hand. 

    Onze prognose is een stevige partij voetbal, spannend van de eerste tot de laatste minuut, waarbij onze Blauwwitten met 2-1 de winst grijpen.