• Voorbeschouwing ELI – SPV

 • Kan ELI dit cruciale duel winnen?

  Vanmiddag staat voor onze Blauwwitten een voor de rest van deze competitie erg bepalende wedstrijd op het programma na de twee duidelijke nederlagen.

  Als de mannen van Jeroen Vermaas niet tot winst kunnen komen tegen SPV dan zal het heel moeilijk worden om zich te plaatsen voor de nacompetitie; zeker gezien het zware programma dat ELI nog wacht met duels tegen directe concurrenten RKGSV en Mifano.

  Zeker is, dat deze tegenstander uit Vlierden een moeilijke opponent is. Niet alleen kwam ELI in de uitwedstrijd niet verder dan een 0-0 gelijkspel, hoewel langere tijd met een man meer werd gespeeld, SPV wist afgelopen zondag de uitgesproken titelkandidaat HVV met 4-2 te verslaan en kan ELI bij winst nog bedreigen.

  Daarom een wedstrijd, waar je aan het einde van deze competitie beslist niet bij mag ontbreken en waar je samen met al die andere ELI-supporters moet zorgen voor die bekende 12e man. 

  Tijdens de derde helft in de ELI-kantine kun je dan mooi terugblikken op de gespeelde partij, die lekkere snack nuttigen, wat geestrijk vocht gebruiken en je alvast voorbereiden op de bekerfinale PSV-Ajax.

  Onze prognose: Een heel goed georganiseerde SPV-defensie kan lang stand houden, maar kan de winnende 1-0 in de slotfase niet voorkomen.