• Vrienden van ELI Jeugd

  Vrienden van de ELI-jeugd is een initiatief,  dat is gestart in 2002. De deelnemers steunen met een bijdrage van € 25,-- per jaar de jeugd van ELI. De bijdragen worden gebruikt om extra activiteiten voor onze jeugd mogelijk te maken, zoals de jaarlijkse doe-dag, de pupil van de week, sinterklaas, enz.. Ook wordt elk jaar een aanzienlijk deel besteed aan grotere zaken. Zo is het speeltoestel tot stand gekomen en zijn sportieve coachjassen aangeschaft voor alle leiders en trainers. Verder heeft "Vrienden van ELI-jeugd" mede de aanleg van het LaOla-veldje mogelijk gemaakt.Als een blijk van waardering hangen de namen van de bijna 100 "Vrienden van ELI-jeugd" op een schildje op het prachtige display in de kantine. Als "Vriend van ELI-jeugd" lever je met een relatief klein bedrag een grote bijdrage aan de ELI-jeugd.

  Heeft u interesse om Vriend van de ELI-jeugd te worden, neem dan contact op met een van onderstaande commissie leden of klik hier voor het aanmeld formulier. 

  De commissie van Vrienden van de ELI-jeugd bestaat uit:

  Marno Cranenbroek - 0499-422781
  Monique Donkers - 0499-423012
  Henk Hulsen - 0499-422268

  Het innen van de jaarlijkse bijdrage verloopt bij voorkeur via automatische incasso. Contante betaling is indien gewenst ook mogelijk.