• Vrijwilliger van de maand: Sake Visser

  Een vereniging is niets zonder vrijwilligers, en gelukkig hebben we er bij ELI veel. Als vereniging vinden we het belangrijk aandacht te schenken aan onze vrijwilligers, vandaar dat we met ingang van dit jaar - in samenwerking met de Supportersclub ELI - iedere maand een vrijwilliger van de maand benoemen. Die ene vrijwilliger wordt even extra in het zonnetje gezet met een bos bloemen en een eervolle vermelding op onze website omdat hij of zij zich de afgelopen periode op een bijzondere manier vrijwillig heeft ingezet voor onze mooie voetbalclub. 

  De vrijwilliger van de maand februari is: Sake Visser!

   

  Sake is leider van JO15-2 en de drijvende kracht achter al onze automatisering in de kantine en kleedaccommodatie, maar ook contactpersoon voor alles omtrent het gebruik van Sportlink. Vergeet daarbij ook niet onze televisieschermen met informatie en de voetbal.nl app! Ook is Sake ontwerper en beheerder van onze website en daar komt veel werk bij kijken want dit doet hij alleen. 

  Afgelopen jaar heeft Sake onze omroepinstallatie op het sportpark gerepareerd en de nieuwe ballenpomp geinstalleerd.Momenteel is Sake druk bezig om een glasvezelaansluiting te verkrijgen op ons sportpark.

  Uit dit alles blijkt dat Sake zeer begaan en eigenlijk onmisbaar is voor onze vereniging. Voor Sake daarom een meer dan verdiende erkenning van al zijn inzet: van harte gefeliciteerd!